Sobre mi

Beti Guashc sobre mi

Arquitecta de professió i artesana per necessitat vital. Des del 2016 combino les dues pràctiques de manera professional. El meu ADN mediterrani, càlid i auster, marca sempre l’estil de les meves creacions.

Per mi, la joieria és com l’arquitectura. Totes dues són el resultat de la combinació exacta entre l’art i la tècnica de construir una peça, però a diferent escala.

La meva feina es basa sempre en un procés transparent, proper i cercant sempre l’estètica més natural. M’agrada aportar valors que ja no són afegits sinó imprescindibles, com la sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient, per això, en el procés de disseny, procuro tenir present l’aprofitament de materials sempre que sigui possible i si no n’hi ha l’origen de els nous.

A més, realitzo totes les peces sota comanda per no sobre produir, cosa que no és bona ni per a mi ni per al planeta. Tots els col·laboradors amb què treballo tenen el taller a Barcelona i utilitzo un packaging de cartró natural amb certificat FSC entre altres materials ecològics i naturals.

Ir al contenido